Kära gäster,
      vi har tagit till oss det senaste beslutet avseende Covid 19, regeringens nya bestämmelse om förbud av alkoholservering dagligen efter 20,00. Beslutet innebär att vi ser oss nödsakade ändra i vårt nuvarande menyutbud. Ambitionen kvarstår självklart, var så säkra, att alltid bjuda en fantastisk upplevelse som berör alla sinnen!

      Tills vidare kommer en meny erbjudas för de båda matsalarna innehållande både ett á la carte utbud såsom trerättersmeny istället för som höstens alternativ, Matsal och Bistro med sina olika menyutbud.


      boka bord

      se meny

      _________________________________________

      Vi håller öppet sju dagar i veckan


      måndag till fredag
      11,30 – 20,00 

      lördag
      12,30 – 20,00 

      söndag

      afternoon tea
      12,00 – 16,00

      á la carte
      15,00 – 20,00
      
      _________________________________________

      Kära vänner och gäster, vi vill också ta tillfället i akt att berätta lite om oss själva, om framtiden…

      Vilka tider, det var inget vi eller ni förväntat oss!

      Dock det har väckt våra tankar om och för framtiden efter denna hemska tid. Inför hösten startade vi upp med nya utmaningar, en investering in i framtiden, genom att förändra, förädla och förfina hotellets restaurant koncept. Vi har och kommer nu få anpassa oss under en tid. För att nå dessa mål har vi haft glädjen starta upp, under hösten, med en ny meriterad köksansvarig som med sin erfarenhet och kunskap sätter sitt signum på matupplevelsen, både visuellt och smakmässigt.

      Oskar Samuelsson kommer senast från en tjänst hos den kända Köpenhamns restaurant Kadeau och dessförinnan med ett flerårigt förflutet som köksansvarig på restaurang Fäviken Magasinet i Järpen, båda förärade med två Michelinstjärnor för sin kokkonst.

      -”min matlagning har alltid grundats av den känsla och upplevelse jag vill att gästen får i kroppen, att känna bakgrunden och tanken i varje bit mat på tallriken, att väcka och påverka den högra hjärnhalvan, den som skapar sinnesupplevelser, att framkalla en njutning, glädje och förvåning.

      Allt av att jag vill spegla det jag håller kärt mest, det fullsatta middagsbordet.  Maten fokuserar på det nordiska skafferiet med resor till alla världens hörn. Vi är ständigt hungriga på utveckling och förbättring allt för att kunna tillfredsställa det som håller oss engagerade, er min gäst.”

      Oskar Johansson, med erfarenhet från bland annat Operakällaren och Görvälns Slott i Stockholm, har rekryterats som ansvarig för restauranternas serviceupplevelse. Med den personliga men diskreta, professionella men värdskapliga servicen i kombination med det klassiska matsalshantverket önskar han och hans välrenommerade matsalsteam bjuda upp till show, med en känsla av lördag hela veckan.

      Vare sig du önskar förkovra dig i en av Europas mest kvalitativa vinlistor med sina många vertikaler, ett välkomponerat dryckespaket till din meny eller önskar njuta av några av världens mest exklusiva spritsorter, så hjälper våra sommelierer dig att hitta rätt.

      Andi Hasa, vår kreative chef med ett flertal års internationell erfarenhet, huserar i baren. Njut av den internationella känsla som hotellet erbjuder tillsammans med en härligt god komponerad cocktail eller botanisera bland våra många olika ginsorter.

      Välkomna!

      boka bord