Kära gäster,

              Frukost serveras dagligen med nybakt bröd och bakelser från vårt bageri, lokala och exotiska råvaror av högsta kvalitet samt nybryggt kaffe vid bordet.

              Bistron håller öppet från lunch till sen kväll, veckans alla dagar. Nu under sommaren håller bistroköket öppet på vår vackra innergård där du får njuta av friluftservering i miljö inte olik den på spanska rivieran.

              Matsalen öppnar åter den 19e augusti, där vi kvällstid serverar längre smakmenyer med stort fokus på den gastronomiska helhetsupplevelsen.

              Afternoon Tea serveras söndagar, har nu sommaruppehåll och öppnar åter den 8e augusti.


              boka bord


              Kära vänner och gäster, vi vill också ta tillfället i akt att berätta lite om oss själva…


              Oskar Samuelsson kommer senast från en tjänst hos den kända Köpenhamns restaurant Kadeau och dessförinnan med ett flerårigt förflutet som köksansvarig på restaurang Fäviken Magasinet i Järpen, båda förärade med två Michelinstjärnor för sin kokkonst.

              -”min matlagning har alltid grundats av den känsla och upplevelse jag vill att gästen får i kroppen, att känna bakgrunden och tanken i varje bit mat på tallriken, att väcka och påverka den högra hjärnhalvan, den som skapar sinnesupplevelser, att framkalla en njutning, glädje och förvåning.

              Allt av att jag vill spegla det jag håller kärt mest, det fullsatta middagsbordet.  Maten fokuserar på det nordiska skafferiet med resor till alla världens hörn. Vi är ständigt hungriga på utveckling och förbättring allt för att kunna tillfredsställa det som håller oss engagerade, er min gäst.”

              Oskar Johansson, med erfarenhet från bland annat Operakällaren och Görvälns Slott i Stockholm, har rekryterats som ansvarig för restauranternas serviceupplevelse. Med den personliga men diskreta, professionella men värdskapliga servicen i kombination med det klassiska matsalshantverket önskar han och hans välrenommerade matsalsteam bjuda upp till show, med en känsla av lördag hela veckan.

              Vare sig du önskar förkovra dig i en av Europas mest kvalitativa vinlistor med sina många vertikaler, ett välkomponerat dryckespaket till din meny eller önskar njuta av några av världens mest exklusiva spritsorter, så hjälper våra sommelierer dig att hitta rätt.

              Andi Hasa, vår kreative chef med ett flertal års internationell erfarenhet, huserar i baren. Njut av den internationella känsla som hotellet erbjuder tillsammans med en härligt god komponerad cocktail eller botanisera bland våra många olika ginsorter.

              Välkomna!